Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε...Έργα και Ημέραι   
Απειλές εναντίον δημοσιογράφου στις 17/04/2012  και η ελληνική μετάφραση εδώ απο το TVXS

Ενημέρωση 10/5/2012  ¨

xryshaygh.wordpress.com is no longer available.

Μπορεί εμείς να συζητάμε ακόμη πως θα χειρισθούμε να νεα φασιστοειδή αλλά καθώς φαίνεται  όταν οι όποιοι όροι  είναι ξεκάθαροι τότε είναι και οι αποφάσεις είναι ακαριαίες.
Το site
της χρυσής αυγής στο wordpress.com δεν είναι σήμερα προσβάσιμο. Ότι δεν κατάφερε το Ελληνικό κράτος για μια 20ετια η διαδικτυακή κοινότητα των χρηστών το επέβαλλε σχεδόν αυτόματα.

Το εφιαλτικό αύριο, είναι σήμερα εδώ μετά από μια σειρά ολέθριων λαθών.

Από το πολιτικό σύστημα που σαστισμένο και ανήμπορο να αντιμετωπίσει τα γενεσιουργά αίτια  έκαναν τα "λεβεντόπαιδα" που Μιχαλολιάκου δημοφιλή όχι μόνο στον Άγ. Παντελεήμονα αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια. 

Από την μειωπική αντίληψη τηςς κοινωνίας που έσπευσε να κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί το πρόβλημα θεωρώντας οτι έτσι αυτό παύει να υφίσταται.

Από την επιλογή των ΜΜΕ να αποκλείσουν τους χρυσούς εωσφόρους από τα σχετικά προεκλογικά πάνελ ελπίζοντας(;) ότι έτσι θα τους στερήσουν ψήφους, αντί να τους εκθέσουν και να τους απογυμνώσουν στα μάτια των συντηρητικών "νοικοκυραίων" και των απολιτικών 18άρηδων. 

Έτσι φτάσαμε να φτύνουν κατάμουτρα στρατιωτικά παραγγέλεματα και "εγέρθητι" ως ένδειξη σεβασμού για τον αρχηγό που καταφθάνει τροπαιοφόρος και παραληρώντας έμπλεος εθνικού οίστρου 
Σκασμός μιλάει ο αρχηγός.

Δεν ξέρω τι είναι πιο ανησυχητικό το μιλιταριστικό πνεύμα των άβουλων οπαδών, οι απειλές του αρχηγού ή η πειθήνια υποταγή όσων δημοσιογράφων σηκώθηκαν και σε στάση προσοχής παρακολούθησαν την έλευση του αρχηγού.  

Για να βγάλουν το μεροκάματο θα σπεύσουν να δικαιολογήσουν κάποιοι. 
Το μεροκάματο του ιδεολογικού τρόμου για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία μόλις άρχισε.

Μοναδικός τρόπος να τους ξεμπροστιάσουμε

 ΥΓ Eδώ η μαρτυρία της δημοσιογράφου

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου